318ti.org forum

Go Back   318ti.org forum > Technical, Maintenance and Modifications > Electrical

Notices

Electrical All wiring questions.

.
» Recent Threads
weird problem
12-07-2011 04:27 PM
Last post by bcp
Yesterday 12:56 PM
10 Replies, 1,691 Views
HELP: New spark plugs...
10-21-2021 04:03 PM
Last post by rupace120
10-21-2021 04:03 PM
0 Replies, 376 Views
95 318ti 5-Spd w/factory...
10-15-2021 07:22 PM
Last post by Mongwit
10-21-2021 03:31 AM
2 Replies, 903 Views
Hello from ND!
10-20-2021 04:44 PM
Last post by WingDinger
10-21-2021 12:17 AM
2 Replies, 281 Views
96 318ti Sport package...
10-07-2021 10:57 PM
Last post by 318tiJoe
10-20-2021 06:55 PM
5 Replies, 2,044 Views
6cylinder Cluster Swap
08-30-2019 06:01 PM
Last post by AnotherPotatoChip
10-19-2021 07:28 PM
5 Replies, 11,319 Views
hi from Los Angeles
10-19-2021 02:47 AM
Last post by LO_1998_318ti
10-19-2021 02:47 AM
0 Replies, 481 Views
New 318ti Owner
10-18-2021 10:52 PM
Last post by RustyBuckets
10-18-2021 10:52 PM
0 Replies, 437 Views
The 318ti OBD-II engine...
10-19-2006 06:48 PM
Last post by AnotherPotatoChip
10-18-2021 12:05 AM
173 Replies, 147,585 Views
WTB - Front Sport bumper...
10-17-2021 05:08 PM
Last post by roadrash
10-17-2021 05:08 PM
0 Replies, 614 Views
Reply Share/Bookmark
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-26-2009, 11:37 PM   #1
sheung
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: San Jose, CA
Posts: 2
iTrader: (0)
Wink How to get power to the left of the instrument panel?

I'm putting a GPS/cell phone unit on the dash to the left of the instrument panel. Is there a relatively simple way to run power to that area?

I searched the forum and found the switched and non-swithced power source under the manual shifting knob. http://www.318ti.org/forum/showthread.php?t=14075

Is it easy to run wires from there to the dash on the left of the instrument panel, and how? I'd like to hide the wires as much as possible.

TI guru's please advise! I can use all the instructions I can get!

Thanks!
sheung is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2009, 02:25 PM   #2
aceyx
Senior Member
 
aceyx's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: state college, pa
Posts: 3,431
iTrader: (0)
Default

You can run power from the console or go directly through the firewall to the fuse box (there is a positive lead there, can be switched if you use a relay). Either way, you'll have to remove the knee bolster, easy way to hide the wires.

Try ProClip for mounts.
__________________
I scream, you scream, we all scream for ZOMBIES.
aceyx is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dash , gps , install , power , wiring


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Complete E36 sedan instrument panel for swap pmilli814 US and North America 10 09-10-2008 01:40 AM
Accessing instrument panel bikern8 Interior and ICE 6 12-15-2006 01:40 PM
instrument panel back light illumination help toast27 Electrical 20 05-11-2006 03:16 PM
Instrument panel lights canadian_ti Maintenance 2 02-16-2005 09:41 PM
Help ... Removing the Instrument Cluster Panel tipsyaj Interior and ICE 16 02-15-2005 09:01 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:18 PM.


.
Powered by site supporters
vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2021, 318ti.org
© vBadvanced CMPS v3.2.2
[page compression: 69.56 k/80.05 k (13.10%)]

318ti.org does not warrant or assume any legal liability or responsibility for the accuracy, completeness, or usefulness of any information or products discussed.